contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Top 5 Lucruri Carora Le Duc Dorul

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


1. Branza, de departe e pe locul intai! Si eu nu sunt cea mai inraita fana a acestui aliment. Dar stiti cum e omul facut, isi doreste ce nu poate avea. Optiunile aici le numeri pe degetele de la o mana. Gasesti peste tot branza feliata gen Hochland (mi-e si jena sa o numesc branza), doar ca mai proasta si mai scumpa. La Big A in Thong Sala am mai zarit diverse tipuri de cascaval, nu le-am incercat pentru ca de fiecare data cand le vad pretul simt o nevoie chinuitoare sa fug in directia opusa. Atat de chinuitoare incat ma convinge si-i dau curs de fiecare data.
2. Faina de grau. E bine ca nu mai mananc paine, slabesc vazand cu ochii si sustin cu tarie ca de la asta e in primul si-n primul rand. Dar uneori asa mi se face pofta de painici mici, mici. Nu am cum sa le fac pentru ca faina de grau fie lipseste cu desavarsire, fie apare rar de tot, la acelasi Big A (cine a deschis magazinul asta e clar ca a targetat farangii si face bani frumosi cu aia care nu se pot abtine si-si golesc buzunarele cedand in fata tentatiilor). Cred ca am mai zis ca m-am carat de acasa cu praf de copt si forme de muffins - stau si acum aruncate pe un raft in bucatarie din lipsa de faina si de...
3. Cuptor. Imi vine sa rad cand imi aduc aminte ce bucatica mica am vazut in bucataria barului de langa casa. Stiti cum arata un cuptor cu microunde? Inchipuiti-va unul in miniatura si gata, aveti imaginea formata. Cum sa coc eu 12 muffins cand in el nu intra nici 2? Ma rog, se gasesc de cumparat dar sunt si astea scumpe - alt produs pus pe raft pentru albii stabiliti in zona.
4. Ridichiile rosii. Am salata verde, am lime, am ulei de toate felurile posibile dar nu o sa iasa salata in veci la fel de buna ca acasa!
5. Carnea de vita. Ehehe, unde-s vremurile alea cand dadeam fuga la Carrefour si gaseam toate sortimentele posibile? S-au dus, stiu. Ma multumesc cu niste cubulete de carne de vita la caserola, excelente pentru ciorba daca le nimeresti proaspete (adica fara urma de alta culoare inafara de rosu la interior) si ai rabdare sa le fierbi vreo 2 ore.
In rest, nu am niciun motiv sa ma plang. Se sufoca rafturile de orez, iar capul imi poate fi spart oricand de o nuca de cocos care s-a plictisit sa se uite la oameni de sus.


Articol recomandat de sufletpentruhrana.blogspot.com