contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort Alessia

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
 Ptr.blatul  mare de cacao : 8 oua,8 linguri zahar,4 linguri apa,2 linguri cacao,10 linguri faina si putin praf de copt
Ptr.blatul mic : 4 oua,4 linguri zahar,2 linguri apa,1 lingura cacao,5 linguri faina si putin praf de copt
Ptr umplutura : banane
Ptr crema straciatela : 500 ml.frisca batuta,500 gr,mascarpone,500 gr.quark,zahar vanilat,bucatele de ciocolata,200 gr.zahar pudra
Ptr cuvertura : 200 gr.marschmallow roz si 200 gr.marschmallow galbene,se pun la topit intr-un bol adanc cu 2 linguri de apa in microunde cca 2 min pana se topesc si isi dubleaza cantitatea,apoi se adauga zahar praf  si se amesteca cu o spatula de plastic unsa cu ulei pana devine o pasta,stim ca e gata cand numai lipeste,procedeul necesita multa munca,deoarece zaharul se adauga doar cate putin si se amesteca intr-una pana se omogenizeaza,apoi se intinde pe planseta unsa cu putin amidon, se intinde si se da formele necesare ornarii tortului.