contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort Balerina De Ciocolata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Blat galben si crema de cafea.
Blatul:7 oua, 7 linguri de apa, 7 linguri faina. batem albusurile bine, adaugam zaharul, apoi galbenusurile si la urma faina. Se coace cca 1 ora. Blatul este insiropat cui cafea.
Crema de cafea:2 galbenusuri, 4 linguri cu varf zahar, 2 linguri cafea naturala (lichida), 1 lingurita cafea solubila se pun ingredientele mentionate mai sus pe baie de aburi si se amesteca pana se ingroasa compozitia

se da la racit; 400 ml frisca lichida se bate pana incepe sa se ingroase (nu trebuie batuta foarte bine), se adauga crema de ou rece, apoi cu 10 g gelatina dizolvata in cateva linguri de apa calda.



Articol recomandat de liligospodini.blogspot.com