contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort De Cacao Si Visine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Pentru blat ai nevoie de:
10 oua, 11 linguri zahar, 5 linguri cacao, 3 linguri faina.
Pentru crema ai nevoie de:
400 gr zahar, 1/2 pahar apa, 400 gr unt, 9 linguri cacao, 1 esenta de rom, 1 cana visine din visinata, 200 gr frisca pentru ornat.
Cum procedezi:
Freci galbenusurile cu zaharul pina isi dubleaza volumul, apoi adaugi cacaoa, albusurile batute spuma si la urma faina.
Ungi o tava bine si presari cu faina. Pui compozitia si o dai la cuptor pentru 30 de minute. In acest timp pregatesti crema. Pui apa la fiert si amesteci bine pina se dizolva zaharul. Adaugi cacaoa, o mai dai intr-un clocot- doua si dai siropul la rece.
Freci untul spuma si adaugi siropul racit si esenta de rom. Tai blatul in doua parti, asezi o parte de blat pe un platou, presari visinele, intinzi crema, dar opresti o parte pentru ornat si asezi a doua parte de blat. Imbraci tortul cu frisca, il ornezi cu crema de cacao si il dai la rece pentru o ora.
Tort de cacao si visine

Articol recomandat de hai-sa-bucatarim.blogspot.com
Author:FdX