contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort Duo (doua Blaturi, Doua Creme)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Tort duo (doua blaturi: cu cacao si piscoturi; doua creme: tiramisu si ciocolata cu rom si trufe)
Ingrediente:
* 1 blat de tort mic, cu cacao si nuca
* piscoturi (15 buc)
* 1 plic crema tiramisu (preparata cu 200 ml lapte)
* 1 plic crema de ciocolata cu rom si trufe (preparata cu 200 ml lapte)
* cafea pentru insiropat (cu zahar si esenta de rom)
* decor de ciocolata
Mod de pregatire:
Am facut un blat simplu din 3 oua, 3 linguri de zahar, 3 linguri de faina, 1 lingura de cacao, 2 linguri de nuca macinata.
Ouale intregi batute cu zaharul. apoi adaugata faina cernuta, cacaoa si nuca macinata.
La cuptor aprox 25 min (se verifica sa nu se arda).
Cremele le-am preparat conform instructiunilor de pe plic.
Am montat tortuletul in straturi, astfel:
blatul cu cacao insiropat cu cafea
crema tiramisu
piscoturi insiropate cu cafea
crema ciocolata
decor ciocolata
Odihna peste noapte la rece :)
Sursa de inspiratie