contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort La Metru

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Tort la metru

Iti trebuie pentru blaturi:
  • 10 oua
  • 1 cana ulei
  • 2 cani zahar
  • 2 cani faina
  • mirodeni(esenta de vanilie,si de rom)
  • 2-3 linguri cacao
Pregatesti asa:
Bati albusurile cu zaharul.Freci galbenusurile cu uleiul si adaugi usor albusurile batute spume.Pui si faina treptat si adaugi mirodeniile.Imparti compozitia in 2 parti egale si in cea dea doua adaugi si cacaua,pentru a iesi colorata.Torni ambele compozitii,pe rand,in cate o tava de chec.Lasi la cuptor circa 35-40 de minute.Cand s-a racit putin,tai cele doua blaturi in felii si montezi tortul folosind alternativ cate o felie galbena si una de cacao.Ungi foile cu crema pe care foloresti si la tort cu fructe.Imbraci tortul in crema,iar cand il tai,incepi de la coltul tortului,ca sa iasa alb-negru.

Articol recomandat de hai-sa-bucatarim.blogspot.com
Author:FdX