contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tortellini – De La Greseala La Idee

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Adica treaba a stat in halul urmator, am vrut sa imi fierb trei bucati de tortellini cu urda si spanac, i-am uitat pe foc, s-au lipit, in loc sa ii arunc i-am mancat si mi-au placut si atunci mi-a venit o idee. Deja mai incercasem tortellini prajiti si au fost buni.

Ei bine, ideea mi-a venit de la modul de preparare al coltunasilor gyoza (jiaozi). Am pus tortellini sa se prajeasca in ulei de masline pe o singura parte, apoi i-am acoperit cu apa si i-am lasat sa fiarba.

Daca asiaticii servesc coltunasii lor cu sos de soia sau alte sosuri, eu am pus pe tortellini facuti in felul asta numai putin ulei de masline si parmezan. Is buni.

Inca doua chestii de final, a gasit al batrn la Obor un cas extraordinar, am profitat sa fac pe intuneric o poza la becul anti hotz.

Si am zarit la raft la Eugen o zacusca noua de la Olympia, luai, gustai. Este exceptionala. Dar nu ca zacusca ci ca pasta de kapia copt, are un gust delicios. Nu are nici o treaba cu ceea ce s-ar putea numi zacusca, insa ca baza de sosuri, moama nene. Iata (am facut poza dupa ce i-am smuls hartia aia de design din capac, dar in reteta urmatoare se va vedea si aia).

Deci am incercat poze la soare, la bec, la blitz (pe alea nici nu le-am mai pus, oribile), hard roc aleluia si vorba cantecului: I need a Canon!!!!!!



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com