contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tortul Buturugii...

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




Ingrediente:

  • Blat;
  • 10 bucati oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • Crema
  • 10 bucati oua
  • 400 grame zahar
  • 3 linguri cacao
  • 500 grame unt
  • 300 grame nuca macinata
  • Timp de preparare: Peste 30 minute
  • Complexitate: Mediu
  • Numar de portii: mai mult de 12

Mod de preparare
BLATURI:
5 oua intregi cu 5 linguri de zahar se bat cu mixerul pana se cremeaza, apoi se adauga cele 5 linguri de faina se amesteca de jos in sus, si se coace in tava unsa si tapetata cu faina, se fac 2 blaturi fiecare din 5 oua, cand sunt coapte de ruleaza intr-un servet umed.
CREMA:
cele 10 oua intregi, zaharul si cacaua se fierb pe bainmarie pana se ingroasa, apoi se lasa la racit, cand este rece se bate cu mixerul pana se spumeaza, impreuna cu untul, se adauga nuca macinata se umple ruladele si se orneaza dupa preferinte.
Pofta Buna!!


Articol recomandat de e-culinar.blogspot.com