contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Torturi Fara Zahar Pentru Copii

articol scris de iulia_bada blog Baby Gogoshel

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

De ceva timp am inceput sa fac si eu tort in casa..de la blat, pana la crema (o refer pe cea de mascarpone), pana la frisca 100% naturala, din smantana adevarata, nu cea pentru frisca, cumparata din magazin. Nu am reusit, insa, pana acum, sa pregatesc unul 100% fara zahar..
Baby FreshFood, primul furnizor de mâncare proaspăt pregătită din ingrediente 100% naturale pentru copii, lansează în premieră în România o colecție specială de torturi fără zahăr.
Meniurile propuse de Baby FreshFood sunt create de o echipa de medici acoperind aspecte legate de nutritie si pediatrie, aprobate de medicul pediatru și pregătite de un bucătar cu experiență, fiind adaptate stadiului de dezvoltare al copiilor și etapelor de diversificare recomandate în alimentația acestora.
BananaHoney, CherryBlossom, Exotic Cream, Fluffy Banana, GreekDelight și SmashCake sunt propunerile specialiștilor Baby FreshFood pentru părinții care doresc să continue obiceiurile alimentare sănătoase ale copiilor și atunci când aceștia își sărbătoresc primele aniversări sau un alt eveniment special.

L-am intrebat pe Gogo care este preferatul lui si acesta a optat,  categoric, pentru Fluffy-Banana-Cake.




Blat: banane, mere, albuș de ou, făină integrală, unt, vanilie, nucșoară
Cremă: cremă de brânză, mere, vanilie
Exterior: frisca naturala ...

Decor fructe: în funcție de disponibilitatea fructelor de sezon.


Potrivit fondatorilor Baby FreshFood, colecția de torturi fără zahăr răspunde unei preocupări pe care o au tot mai des părinții în primii ani de viață ai copiilor: aceea de a însoți petrecerile celor mici nu doar de mâncare sănătoasă ci și de dulciuri din ingrediente naturale, fără zahăr. Cred că tortul aniversar, indiferent dacă este pentru 1 an, 3 sau vârste mai mari, nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare din cauza conținutului mare de zahăr, coloranți, conservanți, grăsimi sau ingrediente neadecvate vârstei. Torturile Baby FreshFood nu sunt doar pentru copii, putând fi în aceeași măsură consumate de adulții preocupați de hrana naturală și sănătoasă.

Astfel, pentru noua colecție, specialiștii Baby FreshFood propun blaturi din făină integrală, ovăz, hrișcă sau migdale combinate cu fructe și legume proaspete precum banane, mere șimorcovi. Torturile sunt îndulcite natural cu miere, curmale sau sirop de agave, iar decorul fiecărui tort este unul simplu, cu fructe de sezon, acesta putând fi personalizat cu elemente decorative pentru copii.

Din colecție nu lipsește nici senzaționalul SmashCake, un tort creat special pentru momentul primei aniversări, în care copilul sărbătorit servește propriul tort așa cum își dorește – de cele mai multe ori chiar cu mânuțele.
 
 

Pregătite doar din ingrediente naturale, de calitate superioară, fără zahăr sau conservanți, cele șase torturi oferă posibilitatea părinților preocupați de sănătatea propriilor copii să păstreze tradiția tortului aniversar fără să-l expună unor produse alimentare pentru care acesta nu este încă pregătit.

Torturile fără zahăr din colecția Baby FreshFood se lucrează doar cu precomandă de minim cinci zile.
Torturile pot fi comandate individual sau alături de meniurile Foodie Bar: mâncare sănătoasă, proaspătă și gustoasă pentru petrecerile copiilor, indiferent de vârsta acestora.