contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Torturi Martie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am fost atat de ocupata zilele astea...ca nu am avut timp mai deloc de stat la calculator, cu atat mai mult de postat :)
Asa ca o sa pun in postarea asta toate torturile ce le-am facut lately.

Biblia e cadou pentru pastorul din Ghiroda, din partea tinerilor bisericii. M-am inspirat de la Giovanna cu panglica pe care am scris :D


Second, tort pentru un norvegian stabilit in Romania, care a implinit 30 de ani.


Another Hello Kitty cake, pentru Andrada, care la randul ei l-a dus la un party cu violet theme. Deci Kitty trebuia sa fie si ea asortata :D


Tort pentru o bunica, of course :P


Alt tort Biblie, de data asta deschisa, tot pentru o bunica. Nu e tocmai cum as fi vrut sa iasa, dar data viitoare stiu ce si cum trebuie sa fac.


Tort pentru noi2, de aia e decorat asa urat :P Fara ocazie speciala, doar sa avem ceva dulce. Oricum demult voiam sa incerc reteta de tort Joffre si zilele trecuta m-am pus pe treaba. E foaaaarte bun!


Tortul pentru Ade si Ovi (a se citi Adelin si Ovidiu :D). Ovi a fost colegul meu 8 ani, din clasa 1 pana in a 8-a, dar am pastrat legatura si dupa aceea. Iar Ade e cumnatul lui, adica sotul Didei, sora lui Ovi. Zilele lor de nastere sunt in aceeasi perioada (stiu ca Ovi e in 20 martie, dar nu stiu cand e nascut Ade, shame on me) si alaltaieri au sarbatorit impreuna. Dida a comandat tortul si a fost surpriza, din cate am inteles. Amandoi sunt pasionati de Mac, nu cred ca mai are rost sa mentionez :D So , once again, happy birthday, guys!


Tortul asta e mai special :) E special fiindca a plecat la Tulcea cu curierul rapid :))))). E tort egiptean, l-am decorat asa, ca de primavara ce nu mai vine odata si l-am trimis ieri, prin curier. L-am izolat cat am putut de bine,am pus bureti prin cutie si l-am dus la Fan Curier. Evident ca nu am zis ce e inauntru, ca "ei nu transporta perisabile" :D. L-am pus intr-o cutie din aia care are inscris "this side up", dar evident ca nimeni nu s-a uitat :)). Cand au luat cutia sa o cantareasca, tortuletzul nostru era deja cu capu'-n jos :))) Azi ar trebui sa ajunga, sunt asa curioasa :D


Mostra de tort de nunta. My favorite.


And again, un tort pentru o buni :). Asta e pentru Ioana (the Pucca Ioana :D), care l-a randul ei il va face cadou bunicii. Si a fost cu o poza din tinerete de-a bunicii :)