contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Trei Ani – Happy Anniversary – 3 Years

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Mousse-de-ciocolata-in-cuib-de-briose-31

Acum 3 (trei) ani viata mi-a tras un sut in fund ajutata fiind de niste prieteni foarte buni. Atat de buni incat m-au lasat balta atunci cind as fi avut nevoie mai mult ca niciodata de Oameni. Dar tot acum 3 (trei) ani viata mi-a deschis o usa si m-a aruncat intr-o lume cu alti Oameni.  Acum 3 (trei) ani un Om minunat mi-a spus despre bloguri, despre blogging si despre food-blogg. Acum 3 (trei) ani am pasit intr-o lume din care nu vreau sa mai ies nicicand.

Asadar azi se implinesc 3 (trei ) ani de cand am pasit timid in lumea asta, din care nu vreau sa mai ies nicicand. O lume vie in care am simtit ca mi-am gasit un loc. Am pornit dintr-un punct in care nu stiam nimic, am crescut o data cu voi, dragii mei cititori. Am facut multe lucruri faine, am avut parte de oameni minunati, am gasiti prieteni dragi, pe care ii ador, am avut parte de experiente la care nici nu visam acum 3 (trei) ani. Dar, totodata am facut si enorm de multe greseli, am suparat pe multi, m-am distantat de si mai multi (asta nu stiu daca o voi mai putea remedia vreodata…e fi ca ciorba reincalzita?) , insa un lucru e cert: ma bucur de fiecare moment si ma bucur ca am reusit sa mentin pasiunea mea, ca reusesc sa scriu pe blog si sa va mai delectez cu retete minunate.

Va multumesc mult pentru sustinere, pentru ca imi sunteti alaturi si va rog mult sa imi iertati zilele in care am suparat.

Astazi, deci, blogul meu sarbatoreste 3 (trei) ani! La multi ani bloguletule! Te iubesc!

Va Iubesc, dragii mei… Va Multumesc!

Acest articol Trei ani – Happy Anniversary – 3 years apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.