contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Un Ajutor In Bucatarie Si Un Concurs Pe Masura

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Din categoria produselor care iti fac viata mai usoara, astazi va prezint Friteusa Delonghi F26237, parte din gama Total Clean, care detine “Sistemul de Curatare Totala”.

Cu o capacitate de alimente de 1 kg si o capacitate maxima de ulei de peste 2 litri, acest produs are ca principale beneficii un sistem de curatare totala, prin separarea unitatii electrice de friteuza. Bolul, cosul si capacul sunt detasabile si foarte usor de curatat dupa fiecare utilizare putand fi spalate chiar si in masina de spalat vase.

Producatorii s-au gandit la toate atunci cand au conceput acest produs. Astfel, tehnologia peretiilor “Reci la atingere” este posibila prin sistemul de aer, care, circula intre bolul interior si peretii exterior, iar tu vei fi protejata de orice incident. De asemenea, friteuza are un design practic, fereastra permitand monitorizarea procesului de preparare fara deschiderea capacului.

Daca pana acum te fereai de preparatele in ulei prajit din cauza mirosului lasat in urma, poti fi linistita! Friteuza Delongi detine un filtru anti-miros, care contribuie la reducerea de abur si mirosuri eliberate in procesul de prajire.

Pe langa toate aceste, produsul prezinta urmatoarele caracteristici:

- Maner exclusiv cromat si butoane de eliberare capac
- Cos si bol rotunde
- Bol detasabil anti-adeziv, pentru o curatare usoara
- Buton de eliberare automata capac
- Maner pliabil
- Lumina de avertizare: pregatit-pentru-preparare
- Capacul poate fi indepartat si spalat
- Picioare din cauciuc, anti-alunecare
- Fereastra pentru monitorizarea procesului de preparare fara a deschide capacul

Eu m-am convis si am cautat produsul in magazinele de profil. Cea mai buna oferta de pret am gasit-o pe site-ul www.electrofun.ro, de unde iti recomand sa achizitionezi friteuza chiar acum!


Ti-a placut prezentarea produsului? Ai si tu unul asemanator acasa? ElectroFun te provoaca sa trimiti poze cu preparatele pe care le poti realiza cu un produs asemanator (chiar daca nu este de la acelasi producator) si poti castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de lei! Pune-ti imaginatia si iscusinta la lucru! Se vor premia cele mai reusite, dar si simpatice preparate.

Mai multe detalii gasesti aici: http://www.electrofun.ro/bucatareala

 



Articol recomandat de haisagatim.ro