contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Un Băieţel De Un An şi Două Luni, Din Miercurea Ciuc Vă Cere Ajutorul…

articol scris de suzana blog Fisp

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

{jcomments on}  Roli  Băieţelul, Toda Roland, s-a născut cu probleme la inimă, având o valvă lipită. Boala a fost catalogată, de nivel foarte grav. Sfatul medicului specialist, Szatmari Andras, de la Institutul de Cardiologie Gottsegen Gyorgy, din Budapesta este ca băieţelul să fie operat cât mai urgent. Intervenţia cu cateterul costă 5000 de euro, bani de care din păcate familia nu dispune. Mama lui Roland vă roagă pe toţi cei care puteţi şi aveţi posibilitatea să îi ajutaţi, pentru ca băieţelul ei să aibă o şansă la viaţă.

   Părinţii ştiu de problema copilului de la 2 luni, dar gravitatea acesteia s-a aflat doar acum. Zilele acestea au primit vestea de la Budapesta, că au fost programaţi pentru data de 4 octombrie 2011 la operaţie, data la care v-a trebui să prezinte şi contravaloarea operaţiei.

   Deşi băieţelul nu dă semne de boală, e vioi, e vesel, li s-a spus de la spital că în orice moment poate surveni un atac de cord, de aceea operaţia este urgentă. Acest tip de operaţie din păcate nu se practică la noi în ţară, de aceea s-au adresat acestui spital. Părinţii lui Roland nu dispun în acest moment de cei 5000 de euro necesari pentru operaţie, de aceea se întorc către dvs cu rugămintea că poate aveţi posibilitatea să îi ajutaţi. Din păcate operaţia s-ar putea să nu fie singura, sperăm că nu v-a trebui o intervenţie pe cord deschis, pentru înlocuirea valvei, pentru că aceasta se practică doar la copii peste 6 ani.

   Cu speranţa că vor reuşii să adune aceşti bani, pentru ca intervenţia să aibă loc, părinţii îngrijoraţi a băieţelului de un an şi două luni vă mulţumesc anticipat pentru ajutorul acordat.

 

  Cei ce doresc să ajute cu bani, pot dona în contul deschis la Banca Transilvania Miercurea Ciuc, pe numele tatălui , Toda Liviu Emil IBAN: RO38BTRL021013HA490394XX.

 

Vă mulţumim din suflet!

Traducere din: www.szekelyhon.ro