contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Un Fel De Regim

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

E, da, un fel de, in sensul ca nu este de slabire, este de reparat. Drept e ca acum 4 zile voiam sa va dau reteta la acest minunat pui.

Slide2

Acum e posibil sa nu fi fost de la el, desi pe caldurile astea nu poti sa stii niciodata cum se pastreaza marfa, ce sa mai, nici nu mai conteaza ce am pus pe el, cert e ca mi-a fost un rau frate cu moartea un numar maricel de zile in care am mancat apa (paie si bataie). Dupa acel numar de zile, in prima in care mi-am mai revenit am mancat orez fiert (o lingura) si un cubulet de branza.

Atenciones, ca nu e vreun regim de slabit, e ceva la care nu mi s-a strambat nasul, nu e nicio reteta, sunt doar combinatiile care mi-au priit bine. Ce e in poza e tot ce am mancat intr-o zi (din fericire pentru altii gatisem deja mancare normala).

Ziua unu: cartof fiert, branza, iaurt, ulei de masline, putin oregano.

Slide3

Ziua doi: cu mult curaj am adaugat un ou fiert peste o portie mai micuta de la ziua unu, din aceste marete portii am halit cu grija si lingurita (dupa trei zile de mancat mai nimic mi se parea wow!)

Slide4

Si dupa lunga zi de azi care in sfarsit s-a dus pe pustie, in ziua trei am riscat, am pus si un varf de mustar cu miere in iaurt, am scos cartofii si am pus o treime de cutie de ton, tot cu lingurita, cate nitelus asa.

Slide6

Slide5

Oul fiind foarte mic (si proaspat, greu de curatat, cum se vede), de data asta pana diseara il execut pe tot.

Curand o sa imi fac curaj si pentru macroul ala a la batranica japoneza, sa vedem cand (ea l-a dat ca reteta, eu doar o sa preiau, sa vedeti ce simplu e, de fapt numai reteta nu este, dar daca aprinzi focul se cheama ca ai gatit).

rororo