contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Un Sut In Fund Colesterolului

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Cumparasem diverse ingrediente pentru diverse retete si pana la urma nu s-a mai pus masa, caldura mare, am ramas cu ele, le-am congelat. Si cum pritoceam eu asa idei simple, banale si negurmet mi-a venit pofta fix de cele ce vor urma.

Asadar musai sa fie iute, asa ca am zdrobit cativa ardei, apoi am adunat urmatoarele: tortelloni cu ricotta si spanac, emmentaler gata ras (c-am zis ca voiam sa fac chestii rapide), costita gata taiata, e excelenta aia crud-uscata de la mega, cu ceva E-uri dar merge, Philadelphia, ceapa si smantana grasa.

Si in timp ce am pus apa pentru paste la fiert am lasat la inabusit ceapa cu costita si putina apa.

Si apoi nu am ce mare reteta sa va mai zic, pastele au fiert in legea lor, am topit smantana cu Philadelphia, am condimentat (si cu mult piper proaspat ranjit)si am amestecat cu costita si ceapa.

Am pus sosul peste tortelloni, am presarat cascavalul si basta se camina (asa zicea un amic din Italia care a murit in acident de masina, ma rog, daca Ferrari e masina).

Si un clozap pentru memet si ii zic ca merge si cu bere daca vrea el.

Scosei jivina din casa pt prima oara (desi trebuia numai marti) zic lasa ca nu e nimeni afara sa rada de noi, ca nu stie asta cu lesa, se smucea, se invartea, cert e ca mi-a spart sticla de coniecel.

Am adus javrotenia la baza si (ca de aia am deschis discutia) bonus ca am mai iesit odata pentru aprovizionare, s-a rupt o craca din corcodus langa masina mea, mare si pliiina de corcoduse. Fiind bio le luai ca nu era sa le las acolo, iaca:

Excelente, nici prea coapte, nici prea verzi, hard roc aleluia.



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com