contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Urmatoarele Motive Pentru Care Sa “nu” Mergeti La Cluj (si Mai Am)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu mai am asa vlaga, ca am dezapezit, incerc. Deci urmatoarele motive, vin pe rand. In primul rand e pita a la doamna Pasha (nu mai zic de zacusca). Nu ma intrebati reteta, habar nu am, pita cu scufie de varza.

Buna rau, am si acum pe masa, aici in Salajean. Am halit la pranz cu friptana, salata de cartofi bio (iara, cand zic bio, nu e mistoul meu clasic si, daca nu uit, fac misto de curatatul cartofului, nu al lui Pasha).

Friptura, cum zice romanul, juicy.

Am mai tras poze in nameti cu aia mica, saniute, placi, potai, zapada, feerie. Nici pe departe nu va pot povesti cat de misto a fost.

Cine ne pazeste? (si sa il vedeti cand bate alizeul cu fulgi in blana, ma si gandeam cu al batrn, daca vrei sa chinui asa un caine, il iei la bloc)

Ce urmeaza nu e la TV, nu e la expo, asa se vede cand dai nas cu lumina zilei, e ce a facut doamna kuki in casa aia (reiterez, nu dau nume reale, caci netul e bulache).

No, acum, prima gafa, ca fara gafe femeia nu e om. La prima bere, turtii cutia si zic: unde o arunc? Pasha, of, of, mai, mai, ma ia sa imi araet ce gafa am facut. Urmatoarele poze nu sunt pentru public, da?

E, acum sa nu credeti ca omul e depravat, io stiu scopul adunarii generale, ca mi s-a spus, dar e asa misto poza ca nu pot sa nu o pun acilea, daca Pasha ma va lua la putza, o dilesc.

Deci nu el a baut alea, da?

Afsra, vremea continua sa fie de vis, zapada si soare, zici ca au comadat-o.

Celebrii melci ai lui Pasha. Cu unt si verdeata.

Asta e pentru animaloo, ca e un bob :) )))

Nu stiu daca mai tineti minte boburile alea ceausiste, genial.

Si aum special pentru Mira (jur ca nu mai tiu minte toate numele cateilor).

Hera (ucigasa de cateluse, deci ori era Casi afara, ori ea). Superba, e in varsta.

Ursu (sunt trei mioritici absolut superbi).

Un cutz din vecini.

Inapoi spre masina (da mah, as mai fi stat o viata acolo).

Sus in varf de deal is doi arbori de sequoia, povestea lor, v-o zic eu (copipaste dupa Pasha). Am sters poza accidental. Asa ca am numai semnul, de ce e invers? Ca cine a facut indicatorul l-a scris “vitzavercea”.

Plecaram, Ursu cu noi, dar asta e alta poveste. Doamne ce cutz scump.

Aia mai nesimtiti (io adica, soferul, fara vina) in masina, restul, pe drum.

Ultima poza pe ziua de azi, castrul roman de la Bologa. Iarna e mai greu de ajuns, poza e din drum. Pacat ca nu se investeste in restaurari.

Daca (sigur) am scris pe langa, aiurea, blabla, promit ca voi corecta, is nitel obosita de la drum si dat la lopata si nu am recitit ce am scris, stiu ca ma veti ierta. Mai am cate ceva motiv pentru care sa “nu” vizitati Clujul.

rororo