contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ustensile Noi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

M-am gandit ca un post cu ustensile de bucatarie nou achizitionate este interesant,(tuturor de pe aici ne place sa cercetam raioanele de profil ale magazinelor ) asa ca incep cu ce am achizionat in ultima vreme

-aveam masuri ceasca (cup) si lingura,lingurita cu subdiviziuni,de la prietenele mele Diana si Sorina(doar ca astea ale Sorinei sunt foarte bune si solide,marca kitchen aid ).Dar am gasit la carrefour aceste masuri,mi-a placut culoarea si pretul (cele mai ieftine, complete si aratoase de pe piata-au costa 7 lei si un pic).Sunt utile mai ales daca incerci retete de site-uri americano-englezesti.

-la Ikea am gasit aceste clame pentru prins pungi de alimente desfacute. Sunt 2 marimi(cam 5 cm si de 10 cm),cate 10 cred din fiecare,nu le-am numarat,dar le consider utile.Au fost cam scumpe :12 lei parca,Am vazut si la metro s-au selgros,cate 10 mari cu 5-6 lei.Nu sunt sigura,dar m-am gandit ca e cam mare diferenta de pret,desi astea de la ikea par mai solide.

-astea sunt vedetele :tava de tarta cu fund detasabil,de la Kaufland ,da' scumpa (in jur de 35 de lei),forme de tarte cu diametrul de 10 cm si inaltimea caam de 2 cm,par a fi aceeasi marca cu forma de tarta( 5 buc la 26 de lei ).Astea au fost scumpe,am incercat azi formele mici si s-au comportat foarte bine,sunt antiaderente.
-forma de guguluf cumparata de la un magazin de cartier (titulescu,la piciorul podului nou) 16 lei.
Acuma v-as sfatui si pe voi sa faceti un astfel de post pe site-urile voastre,ca sa aflam ce si cum  ati cumparat si de pe unde.Si ma gandeam si nu numai la ustensile ci si la diverse ingrediente,mai putin uzitate.mai ales ca noi nu avem magazine specializate ca cei din afara romaniei.



Articol recomandat de panseluta-violet.blogspot.com