contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Vara Asta Te Racoresti Cu Premii De La Zvon Café!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Arome diverse, creme delicioase, combinatii irezistibile...testeaza-ti imaginatia si poti castiga unul din premiile puse in joc la concursul Zvon Café Romania.

Ce trebuie sa faci?
-       Da LIKE paginii de Facebook Zvon Café Romania: http://www.facebook.com/zvoncafe
-       Du zvonul mai departe dand LIKE&SHARE la imaginea de concurs postat pe pagina de Facebook;
-       Creeaza un text/o poezie (ca si comentariu la postarea cu concursul de pe pagina de Facebook Zvon Café) in care sa incluzi cuvintele: zvon, cafea, aburi, scaun, espresso, remix, imbie.

Ce poti castiga?
-       Toti participantii care dau LIKE paginii oficiale Zvon Café Romania si LIKE&SHARE imaginii de concurs primesc cate 1 Cappuccino, ce poate fi savurat intr-una din locatiile Zvon Café din tara. 

Cele mai creative texte/poezii intra in cursa pentru unul din premiile de mai jos: 
-       20 carduri de 20% reducere la toate produsele Zvon, ce poate fi folosit intr-una din locatiile: CA.Rosetti Bucuresti, Botosani, Bacau, Focsani, Braila, Craiova, Severin, pentru maxim 4 persoane o data;
-       3 cine in valoare de 100 RON, intr-una din locatiile Zvon din tara;
-       5 ceasuri Timex Ironman;
-       50 cani branduite cu Zvon Café Romania;

Durata concursului:
Perioada concursului este 8 august 2012 ora 12:00 – 20 august 2012, ora 23:59. Castigatorii vor fi anuntati in data de 21 august, ora 16.00, pe pagina Zvon Café Romania.

Revendicarea premiilor:
Revendicarea premiilor de catre castigatori se va face printr-un e-mail trimis de acestia catre adresa [email protected] in termen de 48 ore de la anuntarea castigatorilor pe pagina de Facebook. In cazul in care un castigator nu-si revendica premiul in acest interval de timp, se va alege un alt castigator pentru premiul nerevendicat. Succes!