contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Vezi Ca Tii Pachetul Invers!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Un drum la piața Rahova e ca o excursie prin toate păcatele României. Mai întâi, dacă încerci să ajungi acolo ca pieton, va trebui să te comporți ca o mașină.
Adică să mergi pe stradă, fiindcă trotuarele sunt blocate de unul, două sau chiar trei rânduri de automobile parcate care de care mai creativ.

Dacă ești extrem de perseverent și te încăpățânezi să te strecuri în dungă pe largile trotuare ale Căii Rahova, te așteaptă alte provocări.

Cu o precizie matematică, din zece în zece metri bântuie cel puțin un câine vagabond – sihaștrii canini sunt rari, haitele de minim trei exemplare sunt mai obișnuite.

Tehnica de a le supraviețui e complicată. No eye contact, încearcă să nu emani feromoni de frică și protejează-ți pulpa cea mai expusă cu pungile pentru cumpărături. Ideal ar fi să ai un cărucior din material textil, special pentru piață. La o adică, te poți ascunde în el.

Să presupunem că patrupezii sunt toropiți de căldură sau că au servit deja breakfast-ul și ajungi aproape de piață. În acest moment, chiar nu mai contează aromele vegetalelor în descompunere care umplu toate coșurile de gunoi din zonă.

Când ajungi la intrarea în complexul comercial, prezența poliției comunitare te face să te simți în siguranță. La fel se simt și cei patru-cinci comercianți de țigări de contrabandă care-și etalează marfa la exact cinci pași de vajnicii apărători ai legii. Atmosfera e relaxată, de comuniune tovărășească. Îmi pot imagina ușor un polițist apostrofându-l blajin pe un contrabandist:
- Vezi, bă, că ții pachetele invers, nu poate să vadă cetățenii ofertele!

Și gata! Ai intrat în piață. Când vezi prețurile, mai rezonabile ca peste tot în București, uiți de călătoria până aici. Și-ți umpli bucuros plăsuțele, fără a te gândi că trebuie să le duci și acasă.


Articol recomandat de reteteistete.wordpress.com