contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Voie Buna, Adevarat Sau Fals?

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Citeam azi blogosfera, ca am tras vreo trei bai in mare si sunt franta dupa o ora de inot, ca e si hula de fund azi (nu stiri ce e aia? nu, nu se refera la cur).

Din una in alta remarc ca absolut toti au vieti perfecte. Roz bombon fara pic de picatica albastra. Daca as face un concurs ar fi ala: dati-mi mai nene si mie reteta, sotiile sunt toate fericite, nu mai divorteaza nimeni, toti copiii sunt superbi, perfecti, de nota cincizeci, totul e yum yum sau mniam mniam, nu mai spun de formulari tip deserttttttttttttt (care imi zice si cum se citeste, nota zece, trece clasa).

Nimeni nu are nici o pila dar traieste fericit in norisori de puf si ia si bani pe chestia asta, nu e nici o problema cu praful, situatia financiara, e yupiaey si nu hy hy niciunde.

Mai manca-v-ar personalitatea mea, dati o reteta, unde ati gasit totul impecabil? Cum se castiga perfectiunea? La ce loterie? Numai mie mi se pare ca e deja penibila atata voie buna aiuristica? Stiu ca nu ma stresez de fel si sunt genul care merge inainte, dar chiar asa, roz, roz. Pai pana cand atata roz?

Nu am ajuns inca acasa, nu am hotarat nici macar cand ne dezicem de Marea Neagra (da mah, tot albastra), stam intr-o casuta a familiei mica, mai ca la tara ca la coana Chiva, deci neimpecabila, mai o musca, mai o pisica, mai un caine nebun, mai un macrou congelat, ca s-a terminat pestele spada la (f)alimentara din colt.

Asa ca poze noi canci pana nu ajungem la baza, ca engage nu avem inca. Asa ca in asteptarea retetei fericirii sublime de peste tot (exclud pe cei ce stiu eu, ca am citit la Pansy, condoleante), deci caut ceva ce e deja sa ofer premiu, ia sa vad ce colibri in bocanci de ski gasesc.

Stiu, mancarea perfecta, ou cu cartofi, bastonase.

Locul perfect de baie in Ghiol:

Si asa, de incheiere cu voie buna si fericire maxima, fara frontiere, care ridica semne de intrebare asupra divinitatii in materie de alimentatie sanatoasa au ba (nu ma bagati pe mine la mijloc, da? la mine e de la doftori cu regimul):

Da, stiu, pozele sunt vechi, altele nu am de unde acum, ca abia marti ma hotarasc daca o iau din loc spre casa sau mai stau o saptamana pana termina Casi toate prunele si caisele de mancat, asa fericita si roz scuipa samburii, pacat ca nu am eu rabdare cu pozat si filmat.

Deci astept reteta fericirii eterne, a delicioaselor ciocolatoaselor si altor oase, va salut cu respect, rororo.