contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Vremea Schimbarii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Lifestyle blog

Dupa patru ani de blogspot, mii de vizitatori unici si aparitii in presa, m-am gandit ca a venit vremea sa parasesc acest domeniu si sa ma indrept catre o adresa mai serioasa, cu un nume mai usor de retinut.

Odata cu mutarea domeniului am schimbat cate ceva si in indexul de retete, dupa cum multi dintre voi ati si observat. Am renuntat la multe dintre retetele raw. Deoarece nu am avut timpul necesar pentru a posta articolul despre hrana cruda, am ales sa renunt la acele retete care nu se mai incadreaza in crezurile mele (bine fondate si intemeiate, va asigur). Articolul va aparea insa pe noul blog, alaturi de o serie intreaga de articole de sanatate. Ma voi ocupa predominant de acestea in viitor deoarece aici le-am cam neglijat.

Surprizele nu se opresc aici. Lucrez in paralel la un alt proiect fantastic, un proiect la care visez de cativa ani buni dar pentru care nu am avut timp pana acum. Ha, ce nostim suna! Parca acum as avea mai mult timp decat inainte sa o am pe Anais. Poate insa ca abia acum am realizat cat de important e sa-ti urmaresti visurile. Sau poate ca meseria de mama te invata ca orice e posibil de atins. Motivul pentru care mai aman putin lansarea noului blog este acela ca inca mai am putin de lucru la acest proiect. Cand vor fi toate gata voi fi in al noualea cer!

Last but not least, designul blogului va arata minunat. Flori, natura, pace, simplitate…Exact cum imi doream de multa vreme. Si asta datorita oamenilor minunati cu care am avut sansa sa lucrez. Am sa-i prezint la momentul oportun.

Pana atunci va doresc multa sanatate si un sfarsit de vara binecuvantat!