contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Weekendul Asta In Sibiu…

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


….se turneaza un film, “Cei mai frumosi ani” ii spune, ieri erau cu filmarile in piata Huet, langa Biserica Evanghelica, doua masini de epoca, doua camioane de pe vremea razboiului, doi “solsdati germani”, niste fete a la anii `40 si niste pusti in pantaloni pana peste genunchi. Pe ziduri, reclame a la perioada interbelic.
_DSC1279 _DSC1310
_DSC1307_DSC1277
In Piata Mare, se fac pregatiri pentru un concert din cadrul programului Capitala bunelor maniere – Serghei Prokofiev “Romeo si Julieta” – una din operele clasice de care sunt….indragostita. Scena s-a montat deja, ieri se lucra la decoruri.

_DSC1262
Pe bulevard Coposu, are loc Romaniacs Enduro Rally, cu alte cuvinte vom avea un spectacol de enduro – am vazut pregatirile astazi, trasee prline de ob stacole de tot felul: bolovani, trunchiuri de copaci, roti suspendate etc. Nu stiu daca eu voi ajunge desi tare mi-ar place – nu stiu ce piticii mei ce si cum dar iubi sigur va fi acolo, este un impatimit al sportului enduro si una din cele mai mari placeri ale lui este sa-si ia motocileta (una enduro, bineinteles) si sa colinde cu ea, carari rar batute de piciorul omului prin munti. Totdeauna vine acasa fericit si-mi povesteste ce peisaje mirifice vede pe drum, acolo in salbaticie.
_DSC1270
_DSC1274
_DSC1268
In rest, caldura maaaaare, multi turisti, si nelipsita fantana tasnitoare din centrul orasului. E vacantaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
_DSC1332

Articol recomandat de casutalaurei.blogspot.com