contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Zacusca Olympia

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cred ca e clar despre ce vorbim, am facut un test de zacusti, vreau sa fac o mancare si m-au tentat, in loc de amestec de diverse. Le-am vazut la Eugen (da, nu imi gaseste deosebitul wordpress link sa vi-l reamintesc) si le-am luat.

Mentionez, ca sa se stie, nu e un post publicitar, nu cunosc pe nimeni si nu stiu nimic, pe verificate si pe luate, e pur informativ.

Din pacate mancarea de fasole de la Olympia s-a dus pe copca, nu mai e ce a fost.

Iaca asta am cumparat cu 4 lei borcanul.

La degustat.

Concluziile pur subiective a doi degustatori le scriu imediat, pana atunci, “clozap” si ce contin.

S-a cerut re-degustare.

Concluzii finale (nu ma luati de mare meserie in degustare, da? ca merceologia am facut-o acum hat): toate trei sunt bune. Pentru mine a fost locul intai cea de vinete, doi, cu ciuperci, trei picanta. Pentru jumatatea mea buna, locul unu, ciuperci, doi, vinete, trei picanta. El bonus ca a degustat de mai multe ori.

Concluzia mea: bune, au o problema de textura toate, legumele sunt taiate cam mari si zacustile cam zemoase, nu se compara cu cele facute in casa dar nici nu-s de aruncat. Raport pret-calitate (eu le-am luat din crtier unde e mai scump) e chiar ok.

De ce scriu daca nu ma platesc? Ete d’aia asa, ca asa vreau io si sper sa nu ma dea in judecata :D Plus ca borcanele sunt nemaipomenite la toamna.

Maine jumatate vor merge in mancare de cartofi cu carnati, asa ca o ultima privire si hard roc aleluia (de fapt mi-au placut pozele).



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com