contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Zama De Loboda Rosie Cu Paparaie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ciorba e gata:
Paparaia taiata cubulete:
Paparaia prajita deja pe o parte:
Ouale batute cu grisul(compozitia de paparaie, cum zicem noi in Ardeal)
Zarzavatul la fiert, insa poza e neclara din cauza aburilor.

Loboda rosie

Timp de preparare:
45 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
2 maini de loboda rosie, 2 linguri de orez, 3 morcovi, 1 ceapa mica, 1 bucata telina, 1 legatura leustean, 2 oua, 2 liguri de gris, 3 linguri ulei, sare, otet.
Mod de preparare: Intro oala de 3 litri punem la fiert ceapa, morcovii, telina, curatate si spalate.
Intre timp intro farfurie adanca batem bine ouale, adaugam grisul, amestecam bine si punem la prajit aceasta paparaie cu gris intro tigaie in care am incins cele 3 linguri de ulei. Lasam sa se prajeasca paparaia pe o parte, apoi o intoarcem si o prajim si pe cealalta parte. Cand este rumenita, stingem focul, o taiem cubulete si o adaugam in oala peste zarzavat, adaugam orezul spalat, contiunam fierberea. Cand orezul este fiert, adaugam loboda curatata de cotoare si spalata in 3 ape. Daca frunzele de loboda sunt mari, le putem taia sau rupe. Fierbem cam 5-10 minute, pt ca loboda fierbe foarte repede. Potrivim ciorba de otet si sare, stingem focul si presaram verdeata tocata marunt. Se poate servi cu smantana si mamaliga.




Articol recomandat de dulcesarat.blogspot.com