contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Zbuciumate Cu Intim Si Pitzi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Zazuza e de vina ca a avut o ideie zuza.

Ea cu ideea, noi cu pohtele, noi toti. Acum sa va dau reteta, se merge la Mega Image si la Eugen si se achizitioneaza ingredientele.

Fasole zbuciumata si hummus la fel de zbatut si carnatii intimi.

De aici notati cu atentie, achtung, adica: puneti pe farfurie fasolea si hummusul (da, merge cu carnat), prajiti carnatii, bagati mana si dati in borcanul de muraturi, taiati castravete si cotor de varza si puneti pe marginea platoului. Notat? bun.

Se indeparteaza apoi atentatorul principal, ca sa putem descarca pozele cu fantasticul preparat cu care sigur as ajunge pe locul intai la Masterchef.

Iertati calitatea pozografiei, dar ati inteles ideea.

Dupa care se infuleca si, vorba aia, nu pregetati sa incercati acest yum yum, mniam, lingere de monitoare, balitoare si alte are, reteta.

Cateva cumparaturi interesante de la Mega Image (pana acum e cel mai bine organizat si, desi e scump, are destule oferte).

Svaiterul La Dorna, care e bun, era la oferta, daca luai doua, cu 20% mai ieftin, iesea pe undeva pe la 30 si ceva de lei per kil, deci pret bun. Sunca aia am luat-o de curiozitate, ca nu ma pot abtine, desi, dupa ambalaj, prevedeam dezastrul. Era scumpa (nu mai stiu cat, dar nu ieftina) si cica sunca fina de curcan. Sigur, cu E-urile de rigoare. Nici cel mai naspa parizer cu gherute de pe vremuri si nici cea mai nasoala sunca ieftina cu chimicale nu e ca asta, bate pana si parizaki ifantis. Are niste gogoloaie mari de carne cu zgarciuri inconjurate de o materie pastoasa, ca de parizer. De gust, nu mai zic.

Deci sfatul meu e sa o ocoliti. In schimb iaurtul ala Rustic (hihi, rustic, fabrica e in Bucuresti, sector 4, au astia un talent la denumiri) e foarte bun, nu seamana cu danonelelelele le le. Nu e fin, nu e cremos. In concluzie, are gust de iaurt.

Acestea ziind fise in aceasta zi de culoarea vantului turbat, categoria iepure de camp, va uram: rororo.