contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Zi De Marti Norocoasa...

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Nu ca asi fi o superstitioasa... cu ziua de 13, cu pisica neagra.... nu.... dar ziua de marti o evit de regula cand am o problema importanta de realizat. Dar iata ca astazi, tot o zi de marti... s-a spart sirul ghinioanelor.... si uimitor pentru mine, a devenit o zi norocoasa.
De ce norocoasa !!! De dimineata cand imi savuram cafeaua si am deschis mailurile, uimire... "felicitari pentru premiu...". M-am dus repede pe blogul Laurei Laurentiu unde stiam ca trebuie sa apara castigatorii Concursului BLOGGOSPODINA.
Fericirea a fost mareeee...... LOCUL 2 , intr-un concurs foarte strans ca punctaj. Multe retete minunate au intrat in concurs si juriu nu a avut o munca prea usoara.
Premiul acesta il impart cu sotul meu Miki. Reteta de Tort Malaga a fost facuta de mine, iar reteta de Rulada de porc cu ierburi a fost facuta de el.
Premiu are o incarcatura si mai speciala, ca a venit exact la o saptamana de cand am implinit 1 an de blogosfera culinara. Suntem fericiti si multumim pe acesta cale Juriului pentru punctajul acordat, Laurei Laurentiu care a gazduit acest Concurs si felicitari tuturor participantilor.
Tot cu acesta ocazie va multumim si voua, celor care ne vizitati blogul si care ne apreciati retetele. Sper sa ne ramaneti fideli si vom incerca in continuare sa va prezentam retete cat mai variate si apetisante. O zi frumoasa tuturor!

Sara & Miki
Iata retetele din concurs:

 

 



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com