contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Zilele Acestea In Sibiu…

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

e plin de “roakeri” (vorba reclamei), evenimentul e usor de dibuit, e festivalul Art mania; spectatorii sunt multi, imbracati mai mult in negru, multi cu rucsaci in spate, am observat ca sunt si foarte multi straini – ha, aici poate ar trebui sa ma simt vinovata ca habar n-am daca evenimentul cu pricina e unul de marca sau nu, am cam pierdut legatura cu muzica de gen de vreo….zece ani. Nu ma indoiesc insa ca nu or veni atata puhoi de oameni pentru nimica. Aici aveti programul festivalului – tulai, eu una nu cunosc nici un nume.
UPDATE - m-am uitat totusi peste lista trupelor, am si ascultat niste muzica, nu canta rau oamenii, genul asta de muzica o ascultam la maxim in liceu. Faptul ca imaginea lor ...stil gothic mi se pare cam creepy o fi semn clar - clar ca imbatranesc?

 

Daca nu va dati in vant dupa rock, sunt si alte atractii. Pe strada Cetatii de pilda, in perioada asta, pentru o luna, sunt atelierele culturale ale calfelor calatoare, baieti si fete (voinice de nu-i voie :)) vin anual si presteaza munci de mestesug, imbracati in costumele lor traditionale in care cred ca asuda din greu la 30 de grade vara. Pe site-ul lor, ne indeamna sa intram in dialog cu ei cand ii intalnim, mie imi plac foarte mult cand ii vad prin oras, in costumele lor distincte, parca reinvie ceva din vechiul oras sasesc. Pe strada Cetatii putem vedea si o expozitie cu fotografii din anii trecuti ai calfelor, nu e greu de gasit, urcati in unul din turnuri si iesiti pe …podetul dintre cele doua turnuri.
Si, cum spuneam de saptamana trecuta, din 12 august pana duminica, este Festivalul creatorilor populari in Muzeul Satului. Sigur va fi unul din evenimentele la care ne abonam, cu atat mai mult cu cat deja avem abonamente pe tot anul la Muzeu si fugim acolo toti patru de cate ori avem timp liber.
Ceea ce cred ca vom face si weekendul asta…

Articol recomandat de casutalaurei.blogspot.com