contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Zvastica Vs Casandra

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu, nu va speriati, nu e cu heil, e vorba despre o pisica. Pe care o cheama asa, ia sa vedem daca va dati seama de ce.

Slide1

S-a marit comitetul de intampinare de la Eforie cu doua serii de pui de pisica, Zvastica, Mitzu si Mitza, un cotoi a sucombat din cauze necunoscute, deci sunt “doar” vreo 11. Pana vor fi plasate la mila turistilor care sunt in numar de la foarte mare in sus, a fost razbel mare, si-a luat casi bascheti si gheara in nas, ochi, bot, vai steaua ei, pana la un punct.

Slide2

O parte din armata pisiceasca decisa sa ii interzica potaii accesul la mancare (drept e ca la prune nu i-au interzis, ca ele nu mananca prune), la locul de facut caca/pipi, la … peste tot.

Slide3

Slide4

Slide5

Alimentare inainte de lectii de lupta de guerilla.

Slide6

Slide7

Urgia a durat de fiecare data pana cand i s-a pus Casandrei mancarea in vas. De atunci, s-a finit, manca printre maraituri si grohaieli, alea nu au mai indraznit decat sa asiste.

Slide8

Slide9

S-au repliat a doua zi de dimineata.

Slide10

Slide11

Partea proasta e ca a inceput sa se fereasca si de prietenul lui, Mitzu, partea buna e ca nu a capatat ura pe rasa pisiceasca, desi a patimit.

Ia sa vedeti si ce fac puii.

Slide12

Cei mai fericiti au fost dupa ce s-a turnat cimentul, in partea care nu se vede, dupa zid, au facut aleea vedetelor, numai amprente, asa ca s-a pus folie, sa apere cat de cat. Bai, parca asta asteptau, au incins o joaca pe folia aia, de ziceai ca e ring de dans.

Slide13

Iar de dimineata, cand am plecat, unde s-au asezat, dupa ce au terfelit celelalte scaune. Pe locul meu de baut cafeaua.

Slide14

Destul cu pisicii ca mai avem si alte aratari.

Tex, gasit in Bucuresti, naturalizat pe malul marii, la Medgidia, a avut bunavointa sa ma muste de fatza. Care eu voiam sa il pup parinteste pe crestetul proaspat spalat. Chestie care m-a invatat minte sa nu mai repet gestul, in special cu vreu pitbul.

Slide15

Dona, are 16 ani, e oarba si face pipi pe ea, in rest e bine. Are un glas de ar face invidioasa orice mierla si latra continuu. Face bine la nervi.

Slide16

Ratustele si mama lor gaina, care seamana cu gaina mea Sofia leit, doar ca e de la tzara. Cand le-am pozat erau 20, acum au mai ramas 19.

Slide17

Si, cum sunt maniaca, am vrut sa vad ce mananca ratustele care, imi pare rau sa va spun, sunt destinate unui final nefericit pentru ele, fericit pentru cei ce le vor servi pe varza.

Slide18

Ciudat mi se pare ca pe mancarea pentru pasari scrie ca soia e modificata genetic, pe nici un fel de produs care contine soia pentru oameni nu am vazut asta.

De final, acasa, urlatorul de serviciu a mai gasit un mod de a disturba linistea, ceea ce era preconizat de cand i-am inventat pseudo-ghiveciul, arunca tot ce culege din el pe parchet. Si da, face poc.

Slide19

Stiu ca nu am poze prea spectaculoase, ca a fost o excursie casnica si lejera, o sa va arat si marea si mancarea, dar am zis sa vedeti intai aratarile.

rororo