contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Zvon Cafe La Ceas De Sarbatoare 11 Ani-11 Locatii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Zvon Café va invita in luna octombrie la evenimentul ce va marca implinirea a 11 ani de existenta:  deschiderea oficiala a noii locatii, in Sun Plaza Mall, in 19 octombrie 2012.

Zvon Café aniverseaza in luna octombrie a acestui an, 11 ani de la deschiderea primei locatii in Bucuresti, pe B-dul Decebal, la numarul 9. Cu acest prilej, pe 19 octombrie 2012 in Sun Plaza Mall va fi deschisa o noua cafenea, ca urmare a dorintei de a fi cat mai aproape de clienti si a le satisface nevoile. Valorile brandului reflectate in produsele si serviciile ireprosabile, precum si orientarea afacerii catre obtinerea unor beneficii sociale si economice pentru societatea in cadrul caruia isi desfasoara activitatea stau la baza succesului inregistrat in aceasta perioada indelungata. 

Noul spatiu va asigura aceeasi calitate a produselor si a mediului ambiental, meniul fiind extrem de divers si potrivit pentru toate gusturile. Cafeaua tare, marca proprie, numeroasele preparate si cocktailurile vin in intampinarea cerintelor consumatorilor Zvon. Utilizarea unor retete proprii originale si grija in alegerea ingredientelor determina unicitatea preparatelor noastre atat de apreciate.

Va asteptam asadar, in luna octombrie, la inaugurarea locatiei din Sun Plaza Mall, pentru a descoperi impreuna nu doar un alt spatiu de petrecere a timpului liber, ci un loc unde, alaturi de prietenii tai, poti savura micile placeri ale vietii.

Despre Zvon Café
Zvon Café este unul lanturile de cafenele cu traditie in Romania Respectand cu strictete dictonul ,,Calitatea face diferenta”, astazi numara 11 locatii in tara, pe langa Bucuresti, in zona Decebal, C. A. Rosetti si in centrele comerciale Feeria si Vitantis, extinzandu-se in orasele Braila, Focsani, Bacau, Craiova, Botosani si Drobeta Turnu-Severin.